ÅF Login

0500416980

Om HiFi-Agenten

HiFi-Agenten är en HiFi och hemmabio importör och grossist som startade december 1993. Våra produkter återfinns i de flesta HiFi och hembio-butiker i Sverige. Vår produktportfölj innehåller produkter från: Martin Logan, WBT, Bladelius, Real Cable, REL Acoustics, Sumiko, Thorens, Norstone design, Valhalla, Cornered Audio, T.C.I., Acoustic Energy, Quad, Cyrus Audio, Powergrip, Simply Analog, Leak Audio, Paradigm, Anthem, Wharfedale, Audiolab och Ludic Audio. Besök närmaste återförsäljare för att se och lyssna på våra produkter. PS. Du som återförsäljare kan logga in under ÅF Login och göra beställningar direkt och se era priser.

Produkter

Vi jobbar med produkter vi själva tycker presterar bra och som vi kan stå bakom. Vi representerar både stora kända varumärken men också mindre uppstickare.

Lager

Vi tror på att ha många produkter på lager för snabb leverans ut till våra återförsäljare. Vi sköter själva vårt lager för att i längsta möjliga mån förhindra fel.

Återförsäljare

Vi har ett brett återförsäljarnät över hela Sverige. Främst jobbar vi med återförsäljare som har fysiska butiker men även med rena installatörer.